Vores kunder er..

Vores kunder er små og mellemstore virksomheder, hvoraf de fleste befinder sig inden for håndværks eller detail branchen.

Virksomheder som ikke er så store, at det giver mening at ansætte en intern bogholder, men som alligevel mærker en stor værdi i at lade os stå for bogholderiet.

Som virksomhedsejer er der en lang række opgaver, som hverken kan eller bør varetages af andre end lige netop dig…

Heldigvis er bogføring og regnskab ikke en del af dem! 

Faktisk er det lige præcis den slags opgaver, du som virksomhedsejer med stor fordel kan outsource, og derved vinde mere tid til at drive din forretning. 

Vevels Kunder, Bogføing til fast lav pris.
Vevels Concult ApS, Bogføring regnskab til fast pris

Hvem er vevels?

Mit navn er Sofie Nørrisgaard og jeg står i spidsen for Vevels Consult ApS. 

Jeg har en HD i regnskab og økonomistyring og flere års erfaring med bogføring og regnskab fra revisionsbranchen. Dermed er jeg godt klædt på til at hjælpe dig.

Min primære opgave er at give dig som virksomhedsejer, ro i maven omkring regnskabet og tilbyde dig en sparringspartner som forstår din virksomheds økonomi.

Jeg mener, at en tydelig forventningsafstemning og en god opstart er fundamentalt for et godt og langvarigt samarbejde. Derfor tager vi os god tid til, at hjælpe dig godt i gang som kunde hos Vevels. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg ved at overlade bogføringen til os, så du kan slippe bekymringerne og derved vinde mere tid og overskud til din forretning.

 

Ud over mig består vores team af to andre medarbejdere hhv. en erhvervsjurist og en regnskabskonsulent og tilsammen udgør vi et stærkt team med solide kompetencer inden for regnskab og bogføring.

Vi anvender...

Vi anvender cookies på dette website. Du kan læse vores Privatlivspolitik og cookiepolitik her