Fastprisaftale

Vores fastprisaftale indeholder:

Vi tror på at en god opstart og en tydelig  forventningsafstemning er fundamental for et langvarigt samarbejde. Derfor tilbyder vi gratis oprettelse når du bliver kunde hos os. 

Vi tager os god tid til at hjælpe dig godt i gang i systemerne og de nye rutiner. 

Det er slut med de store tunge bilagsmapper. Vi modtager alle dine bilag elektronisk. Du sender dem bare direkte til regnskabssystemet nemt og bekvemt vis SMS mail eller upload.

Vi bogfører løbende dine kundeindbetalinger, leverandørbetalinger og  finansbilag med udgangspunkt i udskriften fra banken.

Vi afstemmer hver måned/kvartal alle de relevante poster i virksomhedens regnskab. Eksempeltvis bank, kreditorer, debitorer og lignende. 

Vi udarbejder en momsafstemning og momsopgørelse for virksomheden og indberetter det til SKAT 

To gange årligt udarbejder vi en nøgletalsbergning som vi sender til dig. Sammen med den tilbyder vi også et regnskabsmøde hvor vi samme kan drøfte virksomhedens regnskab og økonomiske situation.

Vi afstemmer og regulere alle relevante poster i regnskabt. Vi opdatere anlægskartoteket, afstemmer eventuel bankgæld og gør alt klar, så din revisor kan revidere og opstille regnskabet.

 

Har du ikke en revisor hjælper vi dig gerne med at opstille og indberette regnksabet til Erhvervstyrelsen og selvangivelsen til SKAT

Vi sørger for at udarbejde alt det materiale som din revisor har behov for, og står naturligvis til rådghed hvis der skulle være spørgsmål.

 

Har du ikke behov for en revisor  til at udarbejde virksomhedens årsregnskab og skatteberegning, gør vi det for dig. Vi indberetter naturligvis også de nødvendige oplysninger til  SKAT og Erhvervsstyrelsen for dig.

Har du brug for hjælp til andre mindre opgaver som relatere sig til regnskabet? Måske er du blevet udtaget til moms kontrol og har brug for hjælp til at forstå, og fremfinde det materiale som SKAT efterspørger? Måske har du brug for hjælp til at fremskaffe de rigtige oplysninger til banken? Måske der er en registrering på virk.dk der driller? Små opgaver som relaterer sig til regnskabet er med i din hos os. Hvis du beder om hjælp til noget, som vi vurdere ligger uden for kategorien “små opgaver” gør vi dig altid opmærksom på det. Vi går ikke i gang med opgaver, som ligger uden for din fastprisaftale, før du har fået en pris og vi har fået din tydelige accept. Se priser på vores tillægsydelser her

Kvartalsafregning

Månedsafregning

Vi anvender cookies på dette website. Du kan læse vores Privatlivspolitik og cookiepolitik her